• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login

Citrusfromage med hvid chokolade og pistacie

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Saften og skallen fra både citron og appelsin giver desserten en frisk og syrlig smag.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jan – Dec
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1½ blade husblas
    ½ økologisk appelsin (revet skal + saft)
    1 økologisk citron (revet skal + saft)
    2 æg str. M/L, delt i hvider
    og blommer
    1 knsp. salt
    50 g sukker
    Kornene af ¼ vaniljestang
    ½ dl piskefløde
    100 g mascarpone (italiensk flødeost)
    Ca. 50 g hvid chokolade, hakket
    eller revet
    Ca. 20 g hakkede pistacienødder

    Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies