Det er hurtigt og nemt at lave en omgang chokolade muffins – en meget populær kage og pærer i tynde skiver smager skønt til.

Tilberedning

45 min - 7 stk

Smelt smør sammen med chokolade i en gryde. Lad det køle af.

Pisk æg og sukker luftigt. Sigt mel og kakao i æggemassen.

Vend forsigtigt revet ingefær og hakkede hasselnødder i. Vend den afkølede chokoladeblanding i.

Hæld dejen i muffinforme og bag midt i ovnen ved 175 grader i cirka 20 minutter.

Lad muffins køle på en bagerist.

Halvér pærerne og anret en halv pære i skiver på tallerknen sammen meden muffin.

Pynt evt. med smeltet chokolade eller hakkede hasselnødder.

Tip
Det er helt korrekt at der ikke skal bagepulver i, da det er en brownie-agtig-muffin, som ikke skal hæve specielt meget. Den er bedst, hvis den er en smule svampet.

Opskrift og styling: Er udviklet af Frugtformidlingen.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.