Chokolade og hindbær smager godt hver for sig og forrygende godt sammen!

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Pisk æggeblommer og sukker tykt.

Smelt og afkøl chokoladen. Pisk den i æggemassen og vend de stiftpiskede æggehvider i.

Hæld moussen i en skål og sæt koldt.

Purer hindbærrene gennem en sigte, rør og smag hindbærcoullisen til med flormelis og sæt den koldt.

Ved serveringen, så dyp en stor spiseske i varmt vand – form moussen til kugler, der anrettes på tallerkener med bærcoullis og friske bær samt mynte.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.