Simremad der kan serveres som fyld i wraps og gratineres som enchiladas eller som her i tacoskaller med guacamolesalat.

Chili sin carne
Ingredienser
4-6 personer
2 spsk olie
3 fed presset hvidløg
2 stor
grofthakkede gulerødder
1 spsk spidskommen
1 tsk tørret oregano
1 tsk chilipulver
1 kanelstang
2 dåser hakkede tomater
1.5 dl bouillon
1 spsk rødvinseddike
1 dåse kidneybeans
salt og peber
1 pakke tacobrød eller skaller
Gucamolesalat
4 modne avocado
1 fed knust hvidløg
1 lime, saften
½ lille
fintsnittet rødløg
salt og peber
2 spsk
frisk finthakket koriander
Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
Du kan også servere chilien med pasta og parmesan.