Simremad der kan serveres som fyld i wraps og gratineres som enchiladas eller som her i tacoskaller med guacamolesalat.

Tilberedning

30 min - 4 - 6 personer

Sauter de to slags løg gyldne i olie, tilsæt gulerødder og steg yderligere et par minutter. Bland alle øvrige grønsager og krydderier ved og sauter videre i et par minutter, før tomater, bouillon samt vineddike hældes over. Lad retten snurre ved jævn varme til grønsagerne er møre, men stadig har bid.

Bland bønnerne i retten, varmt den igennem og smag til med yderligere krydderier. Spæd evt med mere bouillon under kogningen, hvis der er behov.

Guacamole
Mos avocadokødet med hvidløg og lidt limesaft. Bland tomater og rødløg i og smag til med salt, peber, yderligere limesaft samt koriander.

Server chilien med lune tacoskaller samt guacamolesalat.

Tip
Du kan også servere grøntsagschilien med pasta og parmesan.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.