• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Chili con carne med kålssalat

Chili con carne til to dage

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Vi elsker en god chili og det gør de flest unger også. Server med brød og kålslaw den ene dag og som lækkert fyld i bagte kartofler den næste.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Feb
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.
    2 løg
    4 røde chilier
    8 gulerødder
    4 pastinakker
    4 spsk olivenolie
    800 g hakket oksekød
    4 fed hvidløg
    2 tsk spidskommen
    2 tsk stødt koriander
    2 stor dåse tomatpuré (ca. 140g)
    2 dl bouillon
    2 dåser hakkede tomater
    2 dåser røde kidney bønner
    50 g mørk chokolade
    salt og peber

    Dag 1

    ¼ hvidkål
    2 rødbeder
    1.5 spsk olivenolie
    1 dl cremefraiche
    groft brød

    Dag 2

    2 stor bagekartofler
    2.5 dl cremefraiche
    ½ agurk
    3 tomater i små tern

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Anders Schønnemann

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

    Dag 1

    1

    Dag 2

    1

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Dag 2

      Fyldte bagte kartofler

      chili con carne - mad til to dage

      • Prøv også

      • Tjep chili med kålsalat

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • chili con carne med kylling, bønner og majs

        Chili con carne med kylling

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Chili con carne i bagekartoffel

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Tomatsuppe med græskarkerner og spidskål

        Mexi-tomatsuppe med spidskål

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies