Den ingefærkrydrede kylling og den let salte feta giver et godt modspil til de små, søde gulerødder.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skræl eller vask gulerødderne. Vend gulerødderne i olie, finthakket løg og hakket persille. Krydr med salt og peber. Bag gulerødderne i et fad i ovnen i 15-20 minutter ved 190 grader.

Gnid kyllingebrysterne med ingefær og hvidløg. Sæt kyllingebrysterne på spyd og gennemsteg dem på en varm pande.

Blend feta og cremefraiche til en lind creme med en stavblender. Smag til med salt, peber og saften af en frisk citron.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Chantenay gulerødder med urter og ingefærstegt kyllingebryst

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.