Hvide champignon smager godt rå – men det er vigtigt, at de er helt frisk og skåret i meget tynde skiver. Dryp også svampene med citronsaft, hvis du ikke lige har en flaske olivenolie med citron

Tilberedning

30 min - 4 personer

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Skyl, afdryp salaten og fordel salaten på et fad. Fordel champignon over. Pynt med basilikumblade. Dryp med olivenolie. Drys med parmesan. Krydr med salt og peber.

Energi pr. person:
2540 kilojoule
Energifordeling:
Protein: 43 g - 28 %
Kulhydrat: 65 g - 44 %
Fedt: 19 g - 28 %
Grønsager pr. person: ca. 160 g.

Serveres f.eks. som tilbehør til kalveschnitzler og pasta blandet med 250 g halve cherrytomater.

Opskrift og styling: Udarbejdet af Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Peter Kam

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.