Carbonaraopskrift | Carbonara med svampe | Sæson
Prøv noget nyt og skift den klassiske carbonara ud med en grøn version med porrer og svampe.

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Skær toppen af porrerne. Det er kun den hvide og lysegrønne del, der skal bruges.
  2. Skær porrerne i 1,5 cm tykke ringe.
  3. Rens svampene og skær dem i skiver.
  4. Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.
  5. Varm olivenolie op på en pande og steg porrer og svampe møre ved svag varme.
  6. Kog spaghettien al dente i gryden med vand.
  7. Rør fløden sammen med fintrevet parmesan og æggeblommer og drys med peber.
  8. Hæld vandet fra pastaen, kassér det og kom pastaen tilbage i gryden.
  9. Hæld nu flødeblandingen, de stegte porrer og svampe i og rør godt rundt.
  10. Anret pastaen med det samme og drys med grofthakket bredbladet persille.

Tip! Variér svampene alt efter smag, og hvad du har i køleskabet. Shiitake, portobello eller østershatte er også skønne i denne carbonara.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Carbonare-opskrift: Carbonara med svampe og porrer

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.