• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
perlebyg otto med tomat basilikum og ost

Bygotto med tomater og basilikum

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Vi giver den Italienske risotto nordiske rødder, når den tilberedes med perlebyg. Risottoen smager skønt til kyllingen.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Nov
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.
    1 hel kylling
    fint salt
    1 bundte persille
    1 citron
    friskkværnet peber

    Perleotto

    1 løg
    2 fed hvidløg
    2 spsk olivenolie
    smør til stegning
    300 g Perlebyg
    2 dl hvidvin
    1 liter grøntsagsbouillon
    500 g tomater
    50 g hel parmesanost
    salt og peber
    1 potte basilikum
    30 g pinjekerner eller mandler

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Kylling

    1
    2

    Perleotto

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Risottoen kan også tilberedes med almindelige risottoris i stedet for perlebyg.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • Bygotto med gulerod og estragon - Opskrift på bygotto

        Bygotto med gulerod og frisk estragon

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Revet blomkål med perlebyg. Bygotto med blomkål

        Revet blomkål med perlebyg

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Opskrift på risotto med blomkål, mandler og ost - Sæson

        Risotto med kylling og blomkål

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Farveglad rissalat med kylling

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies