• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Bygotto med gulerod og estragon - Opskrift på bygotto

Bygotto med gulerod og frisk estragon

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Den friske estragon i bygottoen giver retten en skøn og aromatisk smag og gør denne ret til en lækker kødfri hverdagsret.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Jan – Dec
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.
    300 g perlebyg
    400 g gulerødder
    olivenolie
    3 dl grøntsagsbouillon, evt. hjemmelavet
    1 dl creme fraiche 18 %
    1 dl madlavningsfløde
    1 tsk dijonsennep
    1 spsk æblecidereddike
    1 spsk hakket frisk estragon
    salt og friskkværnet peber

    Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

    Tip

    Skrub gulerødderne fremfor at skrælle dem, så bevares vitaminerne, der sidder i skrællen.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • perlebyg otto med tomat basilikum og ost

        Bygotto med tomater og basilikum

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Opskrift på risotto med rødbede og parmesan - Sæson

        Risotto med rødbeder og parmesanbrud

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Risotto med rosenkål, mandler og parmesan - Opskrift på en vegetarisk forret

        Risotto med rosenkål og mandler

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Svamperisotto - Risotto med svampe, æbler og krydderurter - Sæson

        Svamperisotto med æble og krydderurter

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies