Super lækre og saftige blåbærmuffins med marcipan. Blåbærrene kan erstattes af fx hindbær eller brombær

Tilberedning

45 minutter - 12 stk

  1. Pisk smør og sukker sammen med en håndmixer til en luftig masse.  
  2. Tilsæt æggene et ad gangen mens der piskes.
  3. Bland mel med bagepulver, vaniljesukker og salt og rør i dejen skiftevis med mælken.
  4. Vend nu forsigtigt groft reven marcipan og blåbær i dejen.
  5. Fordel dejen i 12 papirmuffinsforme lagt i en metalmuffinsform. Drys med mandelflager og perlesukker.
  6. Bag blåbærmuffins ved 175 grader i 20-25 min. Mærk efter med en kødnål om de er bagte. Hænger der dej ved bages de lidt længere tid.
  7. Afkøl dine blåbærmuffins

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.