Byens bedste blåbærmuffins



Ca. 45 minutter - 12 stk.

150 g smør
225 g lyst rørsukker
3 æg
200 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
0,5 tsk. flagesalt
2 dl mælk
100 g marcipan
200 g blåbær
25 g mandelflager
1 spsk. perlesukker

Trin 1


Pisk smør og sukker sammen med en håndmixer til en luftig masse.

Trin 2


Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes.

Trin 3


Bland mel med bagepulver. vaniljesukker og salt og rør i dejen skiftevis med mælken.

Trin 4


Vend forsigtigt groft reven marcipan og blåbær i dejen.

Trin 5


Fordel dejen i 12 papirmuffinsforme lagt i en metalmuffinsform. Drys med mandelflager og perlesukker. Bag kagerne ved 175 grader i 20-25 min. Mærk efter med en kødnål, om de er bagte. Hænger der dej ved, bages de lidt længere tid. Afkøl kagerne.