Nem pizza-opskrift med butterdej - en indbydende frokostret, der ikke kræver det store. Pizzaen er pakket med smag fra cremet og salt feta samt smagfulde, røde tomater. De grønne urter på toppen gør smagsløgene og øjnene ekstra glade. Se Sæsons opskrift på butterdejspizza her.

Butterdejspizza med fetacreme og friske tomater
Ingredienser
4 pers.
Fetacreme
200 g feta
2 dl creme fraiche 18 %
2 tsk fintrevet citronskal
1 tsk citronsaft
godt med peber
Dej
300 g færdig butterdej fra køledisken
1 æggeblomme
2 tsk vand
Topping
900 g
tomater
3 tsk flydende honning
2 spsk olivenolie
flagesalt
1 håndfuld krydderurter fx basilikum
Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
I stedet for feta kan du lave cremen med en cremet gedeost.