Burritos med stegte ris og okse
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Grill oksebøfferne i ca. 3 min. på hver side på en varm grillpande. Lad kødet hvile, mens det øvrige tilberedes.
- Hak løget. Flæk chilien, skrab kerner ud og hak chilien fint.
Varm olie på en pande og steg løg, chili og presset hvidløg sammen med de kogte ris. Steg et par minutter under omrøring, uden at risene tager farve. Smag risene til med chilisauce, salt og peber. - Skyl og slyng babyleaves. Hak tomaterne og skær agurkerne i små tern.
- Læg ris på midten af tortillaerne. Skær kødet i skiver. Fordel kød, babyleaves, tomater og agurk i en bane ovenpå risene. Rul tortillaerne stramt om fyldet og skær over på midten.
Server med fx raita
Tip!
Spice it up…. Smag risene til med lidt sambal oelek og vend med en håndfuld hakkede friske krydderurter.
Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann