Selleribøffen smager dejligt, knasende udenpå og fløjlsblød indeni.

Tilberedning

+60 min - 4 personer

  1. Tænd ovnen på 180 C.
  2. Start med at skrælle knoldselleri med en kniv. Skær ud i 1 cm tykke skiver.
  3. Dyp skiverne i mel, derefter sammenpisket æg og derefter i pankorasp.
  4. Steg skiverne i olie på middel varme indtil de er gyldne og sprøde. Kom dem i et fad og bag dem færdigt i ovnen i ca. 15 minutter.
  5. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
  6. Vend gulerødderne med mayonnaise, presset hvidløg og hakket persille. Smag til med salt og peber.
  7. Vask salaten, vask tomater og skær ud i skiver. Pil løg og skær i ringe.
  8. Flæk og rist bollerne.
  9. Kom gulerodsslaw på underbollen, så salatblad, frisk tomat, og så en selleribøf. Kom evt lidt rå løgringe og syltet agurk på bøffen. Kom lidt ketchup på overbollen.

Server som de er eller med pommes fritter eller bagte rodfrugtfritter til!                          

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.