En anderledes og lækker burger, der minder lidt om en klassisk flæskestegssandwich

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Snit rødkål fint.
  2. Fjern kernehuset fra æblet og snit det fint.
  3. Bland mayonnaise, cremefraiche, honning, æblecidereddike, sennep, salt og peber.
  4. Vend rødkål og æble med marinaden.
  5. Varm olie i en pande.
  6. Steg svinekoteletterne 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
  7. Rist bollerne, og skær dem over.
  8. Skær cornichoner over på langs.
  9. Fordel rødkålssalat, koteletter og cornichoner i burgerbollerne.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.