Mad på 15 minutter, hvis du køber brød og færdiglavet remoulade.

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Sæt ovnen på 200 C.
  2. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
  3. Vask salaten. Vask løg og fjern top og bund. Skær i ringe.
  4. Flæk bollerne, sæt til side.
  5. Varm en stor pande op og kom lidt smør i panden. Form og steg 8 bøffer eller steg dine fiskefileter. Krydr dem med salt og peber. Efterhånden som de bliver færdige, lægges de i et ovnfast fad i ovnen. Når du er i gang med den sidste omgang, kommer du også bollerne i ovnen (de skal have 5 min).
  6. Kom lidt remoulade på en underbolle, top med en håndfuld revet gulerod, forårsløg, fisken og så salat og spinat. Kom remoulade på låget, lidt løg, et par kviste dild og læg låget over. Press låget forsigtigt ned og servér!

 Tip!

Du kan sagtens servere én burger pr. person med fritter til i stedet for, men det tager lidt længere tid. Du kan også tilføje løgringe, avokado eller andet.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.