Den søde karameliserede smag fra de stegte pærer og umamismagen fra de brændte løg giver en skøn harmoni i denne bulgursalat. Prøv denne dejlige salat med pærer, brændte løg og mynte.

Bulgursalat med stegte pærer, brændte løg og mynte
Ingredienser
5 personer
150 g fuldkornsbulgur
1 knivspids spidskommen
250 g
små løg med top
100 g drueagurker i skiver eller små tern
1 knivspids salt
1 spsk pæreeddike eller anden lys, frisk eddike
2 spsk hakkede mynteblade
3 tsk rapsolie
salt og friskkværnet peber
Opskrift: Frugtformidlingen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft.
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Tip
Du kan grille løgene på grillen, eller bage dem ved en høj temperatur i ovnen.
Server retten som tilbehør til en kold tomatsuppe, friskstegte fiskefrikadeller eller en langtidsbraiseret lammesank.