Vi spiser med øjnene først, og når maden har mange farver er det særligt indbydende. Denne regnbuesalat er let at tage med på farten og er både smuk og farverig.

Bulgursalat med kylling og peanutbutterdressing
Ingredienser
1 portion
1 kyllingebrystfilet
Lidt salt og peber
Lidt olie til at stege kyllingen i
2 spsk. sirup til at stege kyllingen i
1 dl bulgur
2 gulerødder (i opskriften er der brugt orange og røde gulerødder)
1/2 dl brøndkarse
1/2 avocado
1/4 æble
5 cm agurk
Purløg til pynt
Dressing:
1 spsk cremet peanutbutter
1 spsk soyasauce
2 spsk kokosmælk
4 spsk vand
Opskrift og foto: Charlotte Seeger
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Tip
Hvis du laver aftensmad med kyllingebryst dagen før, så steg en ekstra, så du har til frokosten dagen efter.
Skær salaten i den form, som dit barn kan lide.