Bulgursalat med fennikel | Opskrift hos Sæson
Mangler du ny inspiration når det gælder bulgur, så er denne opskrift måske lige noget for dig. Her vendes de kogte bulgur med en fennikel, agurk og en lækker grøn persille-vinaigrette, som giver salaten dens smukke farve.

Tilberedning

30 min. - 4 pers.

  1. Kog bulguren efter pakkens anvisning. 
  2. Skær agurk i tern.
  3. Snit fennikel fint.
  4. Kom persille, olie og eddike i en blender. Blend til det har en flot grøn farve. 
  5. Smag til med salt og friskkværnet peber. 
  6. Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. 
  7. Pynt af med lidt groft plukket bredbladet persille.


Opskriftudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Bulgursalat med bulgur med persille-vinaigrette, fennikel og agurk

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.