Brug eftersommerens høst af brombær på en forfriskende, anderledes måde.


Tilberedning

60+ min - Ca. 1,5 l

Kom brombær, sukker og rødvin i en skål af metal, plast eller porcelæn.

Stil blandingen køligt og rør jævnligt i den, til sukkeret er opløst.

Tilsæt snaps, pres blandingen gennem en sigte, hæld den derefter på flasker, som opbevares køligt.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.