Brombærmuffins med hvid chokolade og lakrids - en ny favorit til eftermiddagskaffen


Tilberedning

30 min - 10-15 stk

  1. Vend brombærrene med lakridspulver, og lad dem stå og trække lidt.
  2. Rør blødt smør og rørsukker grundigt sammen. Tilsæt herefter 1 æg ad gangen, og tilsæt ikke det næste æg, før dejen har taget det foregående æg til sig, da dejen ellers kan skille.
  3. Tilsæt mel, hakket hvid chokolade og kokosmel, og rør dejen grundigt sammen, så den bliver glat og homogen. Bland til sidst lakridsbrombærrene i dejen.
  4. Fyld dejen i muffinforme af papir eller silikone – og bag kagerne i ovnen ved 180° i 15 min., til de er gennembagte indeni og gyldne og sprøde udenpå. Brombærrene vil splatte lidt ud under bagningen, men når muffinsene er kølet lidt af og har sat sig, vil det bare give en ekstra dejlig fugtighed.
  5. Brombærmuffins er bedst nybagte, men kan også sagtens gemmes i en kagedåse/lufttæt beholder og spises de efterfølgende dage. De kan faktisk også fryses og så tages ud lidt inden servering og lunes i ovnen, så er de næsten som nybagte.

Opskrift og billede er udlånt fra bogen Spis af  Mikkel Karstad

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.