Klassisk broccolisalat med cremet dressing, rosiner, tranebær og sprød bacon

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

  1. Skær baconskiverne i strimler og rist dem sprøde på en pande.
  2. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  3. Skyl broccolien i koldt vand og dryp af.
  4. Skær/del broccoli i små buketter og skær rødløget i tynde skiver. 
  5. Rør cremefraiche, mayonnaise, dijonsennep, ahornsirup og citronsaft sammen og smag dressingen til med salt og peber. Vend broccolibuketterne i dressingen sammen med rødløg, rosiner og soltørrede tranebær.
  6. Lad salaten trække mindst 1 time.
  7. Drys bacon og kerner hen over salaten lige inden servering.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.