Brug en rest kogte kerner i salaten og tryl salaten frem på ingen tid. Med brød til er der mad til hele familien.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Del broccoli i mindre buketter og damp dem møre i ca. 3 minutter. Hæld koldt vand over og afdryp.
Skyl og slyng babyleaves tør. Skær løget i tynde både.

Pisk æggeblommen tyk og luftig med citronsaft og sennep. Tilsæt presset hvidløg og pisk olien i under omrøring indtil dressingen tykner. Smag til med salt og peber.
Vend broccoli med babyleaves og kerner. Anret på et fad og fordel carpaccio i salaten. Dryp dressing over og top med flager af parmesanost. Server salaten med brød.   

Frugt og grønt pr. person: ca. 130 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.