Broccolisalat med kylling og rugbrødschips
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Skær kødet i tern. Krydr med salt og peber. Steg kødet gyldent på en pande i olie. Tjek at det er gennemstegt.
- Del broccolien i buketter. Kog dem 2 minutter i letsaltet vand. Afdryp og afkøl broccolien i en sigte. Snit romainesalaten. Halvér tomaterne. Hak nødderne. Bland kylling, broccoli, salat og cherrytomater.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Drys nødderne over.
- Udblød rugbrødskiverne i lidt vand ca. 10 minutter. Afdryp dem i en sigte. Rør brødet med olie til en grød. Smør grøden ud i 16 cirkler på bagepapir. Drys med lidt salt. Bag rugbrødschipsene ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 minutter og servér til salaten.
Opskrift og styling: Bente Nissen-Lundsgaard