En velsmagende, sprød og fyldig salat, der fint kan gøre det ud for et helt måltid en sommerdag. Og rugbrødschipsene er et herligt påfund!

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Skær kødet i tern. Krydr med salt og peber. Steg kødet gyldent på en pande i olie. Tjek at det er gennemstegt.
  2. Del broccolien i buketter. Kog dem 2 minutter i letsaltet vand. Afdryp og afkøl broccolien i en sigte. Snit romainesalaten. Halvér tomaterne. Hak nødderne. Bland kylling, broccoli, salat og cherrytomater.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Drys nødderne over.
  4. Udblød rugbrødskiverne i lidt vand ca. 10 minutter. Afdryp dem i en sigte. Rør brødet med olie til en grød. Smør grøden ud i 16 cirkler på bagepapir. Drys med lidt salt. Bag rugbrødschipsene ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 minutter og servér til salaten.

Opskrift og styling: Bente Nissen-Lundsgaard

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Broccolisalat med kylling og rugbrødschips

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.