En velsmagende, sprød og fyldig salat, der fint kan gøre det ud for et helt måltid en sommerdag. Og rugbrødschipsene er et herligt påfund!

Broccolisalat med kylling og rugbrødschips
Ingredienser
4 pers.
- 500 g kyllingefilet
- Salt, peber
- 1 spsk rapsolie
- 500 g broccoli
- 1 lille romainesalat
- 200 g cherrytomater
- 30 g hasselnødder (gerne ristet på en tør pande, fjern derefter den mørke hinde)
- Dressing
- 1 tsk sennep
- 1 tsk rapsolie
- 1 spsk finthakket dild
- 2 tsk æbleeddike
- ½ tsk salt
- peber
- Rugbrødschips
- 4 skiver rugbrød, 1 cm tykke
- 1 tsk koldpresset rapsolie
- Flagesalt eller sydesalt
Opskrift og styling: Bente Nissen-Lundsgaard
Tilberedning
1
2
3
4