Perfekte til madpakken, aftensmaden eller ostemadden når den lille sult melder sig.

Tilberedning

+60 min - 12 stk

Blend broccoli, lunt vand og gær med en stavblender. Tilsæt olie, salt, sukker og gryn, rør det sammen og lad det stå 15 min.  Rør hvedemelet i lidt ad gangen.

Ælt dejen godt igennem, den skal være en anelse klistret og lad den hæve 45 min.

Form dejen til 12 boller. Læg dem på en bageplade med bagepapir, drys med solsikkekerner og læg et fugtigt viskestykke over.

Lad dem hæve i 30 min. 

Bag dem ved 220°C i ca. 20 min. til de er gyldne.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Fotograf: Betina Hastoft

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.