Lækkert og grønt mellemmåltid til at have med på farten. Bag dobbeltportion og frys et par poser ned. Så er der altid sunde hapsere til en travl uge.

Tilberedning

- 14-16 stk.

  1. Hak de kogte broccolibuketter en anelse. Pisk ricotta og æg sammen og tilsæt broccoli.
  2. Kom dernæst chiafrø, citronskal, mynte og majsgryn i, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
  3. Lad det trække 30 min. 
  4. Bag dem som små pandekager ved middel varme i lidt smør eller olie.
  5. Nyd dem lune eller kolde. 

Tip!
Skal det være lidt ekstra festligt så top dem med lidt lufttørret skinke eller røget laks.

Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.