Broccoli og svampe spaghetti primavera
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Vask broccoli, asparges og champignon og skær ud i mundrette stykker.
- Pil løg og hvidløg og finhak det
- Finhak persillen og bælg ærterne.
- Tag en gryde stor nok til at rumme det hele, varm op på høj varme.
- Kom olie, champignon, løg, hvidløg, broccoli og asparges i gryden og brun et par minutter under omrøring.
- Kom fond og tør pasta i gryden og skru ned til lav varme. Lad det hele småsimre imens du rør hyppigt i ca. 10 minutter.
- Skru helt ned for varmen og kom fløde og parmesan i gryden. Lad det simre 3 minutter imens du rør.
- Krydr med salt og peber.
- Kom persille og ærter i og rør rundt. Server straks evt. med ekstra parmesan på toppen!
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard.