Cremet ret som laves i en gryde hvor alt bliver færdigt samtidig og får smag af hinanden.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Vask broccoli, asparges og champignon og skær ud i mundrette stykker.
  2. Pil løg og hvidløg og finhak det
  3. Finhak persillen og bælg ærterne.
  4. Tag en gryde stor nok til at rumme det hele, varm op på høj varme.
  5. Kom olie, champignon, løg, hvidløg, broccoli og asparges i gryden og brun et par minutter under omrøring.
  6. Kom fond og tør pasta i gryden og skru ned til lav varme. Lad det hele småsimre imens du rør hyppigt i ca. 10 minutter.
  7. Skru helt ned for varmen og kom fløde og parmesan i gryden. Lad det simre 3 minutter imens du rør.
  8. Krydr med salt og peber.
  9. Kom persille og ærter i og rør rundt. Server straks evt. med ekstra parmesan på toppen!

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard.

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.