• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Broccolicouscous med ærter og rødløg, serveret med svinekotelet og nye kartofler

Broccoli-couscous med svinekotelet

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Det her er en skøn måde at tilberede broccoli på. Den skal dampes først, men ellers er det bare en tur i blenderen. Cous-cousen skal helst spises samme dag den tilberedes, da den let bliver lidt bitter af at stå.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    1 broccoli
    1 rødløg
    100 g friskbælgede ærter
    50 g rosiner
    50 g mandler

    Dressing
    1 dl yoghurt naturel
    1 spsk. mayonnaise
    4 kviste frisk estragon eller persille
    4 svinekoteletter

    Tilbehør
    Kartofler eller brød

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Ærter fra frost kan bruges, når det ikke er sæson for ærter med bælg.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies