Brandgod Biksemad
Tilberedning
30 min - 4 personer
Skræl rodfrugter og skær i mundrette stykker. Kog rodfrugterne i ca. 10 min. til de er lidt netop møre og afdryp.
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både. Skær kød og kartofler i tern. Hak rødløget. Rens champignon og skær i skiver. Hak timian.
Varm olien på en pande og steg rødløg, champignon med presset hvidløg og timian ved god varme et par minutter.
Tilsæt kartofler, rodfrugter, æbler og kød og steg ved god varme under omrøring til det er sprødt. Smag til med sojasauce, worchestershire sovs og peber
Smelt smørret på en pande og spejl æggene. Server biksemaden med spejlæg og top med lidt skyllet persille.
Tip
Biksemaden kan også laves uden kød
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck