• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Braiseret porre med tomater og laks

Braiserede porrer med tomater og laks

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Laks med porre, tomat og basilikum – så er der næsten garanti for succes.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Nov
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    2 spsk smør
    3 – 4 fintsnittede porrer
    500 g tomater i halve eller kvarte efter størrelse
    Salt og peber
    1 lille bundt groftskåret basilikum, grøn
    Ca. 2 dl grøntsagsbouillon
    4 laksefileter uden skind 

    Tilbehør
    Ris eller hvidløgsbaguette

    Opskrift og styling: Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Alternativt kan bruges andre fisk, fx tykke fileter af torsk, lyssej og hellefisk.
    Porrer kan erstattes med courgette.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies