Laks med porre, tomat og basilikum – så er der næsten garanti for succes.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland tomaterne ved, drys salt, peber og basilikum på og lad det hele snurre 4 – 5 minutter.

Drys salt og peber på fisken, læg den ovenpå grønsagerne, tilsæt lidt bouillon og damp fisken under låg til den er fast og mør.

Server retten med det ønskede tilbehør.

Tip
Alternativt kan bruges andre fisk, f.eks tykke fileter af torsk, lyssej og hellefisk.
Porrer kan erstattes med courgette. 

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.