En velkendt klassiker med ekstra grøntsager.

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Skræl bagekartofler og majroer. Skær kartofler og majroer i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
  2. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos det hele med et piskeris og smag til med salt, peber og smør. Put låg på gryden for at holde mosen varm.
  3. Pil løgene og skær dem i smalle både og steg dem sammen med bacon ved middel til jævn varme til baconen er sprød.
  4. Hæld fedtet fra, tilsæt majroe og æble i både og steg endnu nogle minutter til majroerne er møre. Smag til med salt og peber og kom det hen over mosen.
  5. Drys med hakket persille og server straks.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.