Dejlig nem kage med æbler vendt i dejen og det lækreste nøddeknas på toppen.

Tilberedning

60+ min -

Pisk æggene tykke og skummende med sukkeret. Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde. Vend forsigtigt melblandingen i æggene. Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir, ca. 20x30 cm.

Til knaset blandes ingredienserne i en gryde og gives et opkog. Fordel blandingen over dejen, og bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175° i 40-45 min. Skær kagen i kvadrater, når den er kold. Kagen er velegnet til frysning.

Fotostyling: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.