En rigtig klassiker tilsat en ekstra dosis grøntsager. Servér retten med hvidløgsstegte svampe.

Tilberedning

+ 60 minutter - 4 personer

Pil og hak løgene. Skræl rodfrugterne og skær i mundrette stykker. Skær bacon i tern.

Brun bacon i en stor stegegryde. Tag bacon op og brun løg og grøntsager et par minutter. Tag grøntsagerne op.

Skær kødet i tern og vend med mel.

Smelt smørret i gryden og brun kødet, lidt af gangen. Når kødet er brunet kommes det tilbage i gryden. Tilsæt grøntsager, bacon og presset hvidløg. Hæld vin og bouillon ved. Tilsæt laurbærblade, læg låg på gryden og lad det simre ved meget svag varme i ca. 2 timer til kødet er meget mørt.

Rens svampene og rist dem gyldne i olien på en pande tilsat hvidløg. Skyl og hak persille og vend med svampe.

Smag til med lidt rødvinseddike, salt og peber. Server med hvidløgsstegte svampe og evt. kartoffelmos. 

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.