• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på Boeuf Bourguignon - simremad fra Sæson

Boeuf Bourguignon

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En rigtig klassiker tilsat en ekstra dosis grøntsager. Servér retten med hvidløgsstegte svampe.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Okt – Dec
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    Bøf Bourguignon
    2 løg
    500 g rodfrugter fx gulerødder, pastinakker og knoldselleri
    150 g bacon
    600 g skært oksekød fx klump
    2 spsk. hvedemel
    2 spsk. smør
    2 fed hvidløg 
    4 dl rødvin - Bourgogne
    2 ½ dl oksebouillon  
    2 laurbærblade
    rødvinseddike
    salt og peber

    Hvidløgsstegte svampe
    500 g blandede svampe
    1 spsk. olivenolie
    1 fed hvidløg
    5 kviste bredbladet persille
    salt og peber

    Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies