Trifli i børnehøjde… nem og lige til at spise

Tilberedning

+ 60 minutter - 4 personer

Halvér pærerne, fjern kernehus og skær pærerne i både.

Kom hyldeblomstsaft, vand, rørsukker og vaniljekorn i en stor gryde. Læg pærerne i gryden og kog ved svag varme i ca. 10-20 minutter til pærerne er møre (kogetiden afhænger af hvor modne pærerne er)

Tag gryden af varmen og afkøl pærerne i lagen.

Pisk mascarpone og fløde til en creme. Tilsæt flormelis og vaniljekorn. Knus kiksene.

Fordel lagvis i glas pærer inkl. lage, kiks og mascarponecreme.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Anders Schønnemann

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.