Bønnesalat med feta | Opskrift hos Sæson
En lækker sprød og grøn bønnesalat, der er spækket med fedme, salt og syrlighed - salaten er tiltænkt som tilbehør og passer perfekt til sommerens grill bøffer, helstegt kylling eller lam.

Tilberedning

15 min. - 4 pers.

  1. Tag en mellemstor gryde og fyld den halvvejs med vand og 2 spsk salt og bring den til kogepunktet. 
  2. Nip enderne af bønnerne og kom dem i gryden når vandet er lige under kogepunktet.
  3. Bring vandet til lige under kogepunktet og damp dem i ca. 1,5-2 minutter. 
  4. Tag bønnerne op og kom dem i koldt vand, så de beholder deres grønne farve. 
  5. Snit rødløgene fint, og skær tomaterne i kvarte. 
  6. Bland eddike og olie sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. 
  7. Vend bønner, tomater, løg og dressingen sammen og smuldr feta i.


Opskriftudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.