Tag børnene med i køkkenet og lav disse lækre bønnefritter med dem. Smager godt som snacks, men er også supergode som tilbehør til aftensmaden.

Tilberedning

30 minutter - 2 personer

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Nip bønnerne og skyl dem.
  3. Kog bønnerne i letsaltet vand 3-4 minutter. Afdryp dem i en si.
  4. Kom bønnerne i en skål og vend olie i. Fordel dem på bagepapir.
  5. Drys med sesamfrø og lidt salt.
  6. Stil bønnerne i ovnen på midterste ovnribbe ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  7. Servér de lækre bønnefritter.

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard 
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.