Saftige blommemuffins med en lækker sprød topping. Servér de lækre blommemuffins til eftermiddagskaffen eller til fødselsdagen. Disse blommemuffins er en fantastisk dessert for hele familien!

Blommemuffins med crumble topping
Ingredienser
12 stk
2.5 dl soyamælk
1 spsk æblecidereddike
250 g hvedemel
175 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
½ tsk flagesalt
5.5 spsk Vindruekerneolie
Crumble topping
75 g havregryn
75 g hvedemel
40 g sukker
1 tsk vaniljesukker
½ tsk flagesalt
85 g koldt smør
75 g marcipan
75 g mandelflager
Opskrift og foto: Maria Engbjerg
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tip
Blomme muffins kan sagtes bages uden crumble topping.
Opbevar muffinsene i en lukket beholder i 2-3 dage eller frys dem ned til senere.