Stegte eller bagte blommer? Begge dele er uhyre nemt. Server med en klat is eller flødeskum og desserten er i hus. Eller brug blommerne som basis i en trifli.


Tilberedning

30 min -

Halver nogle blommer f.eks. sveskeblommer eller opalblommer.

Smelt lidt sukker på en pande til det er gyldent.

Kom lidt smør i. Steg blommerne gyldne.

Server dem med vaniljeis.

Fordel halve blommer i et ovnfast fad. Drys med sukker.

Bag blommerne ved 200 gr. i ca. 25 minutter.

Spis dem med flødeskum og evt. et drys knuste makroner.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.