• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Blommedelikatesser

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Stegte eller bagte blommer? Begge dele er uhyre nemt. Server med en klat is eller flødeskum og desserten er i hus. Eller brug blommerne som basis i en trifli.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Aug – Nov

    Ingredienser

    -

    Blommedelikatesser

    Halver nogle blommer f.eks. sveskeblommer eller opalblommer.

    Smelt lidt sukker på en pande til det er gyldent.

    Kom lidt smør i. Steg blommerne gyldne.

    Server dem med vaniljeis.

    Fordel halve blommer i et ovnfast fad. Drys med sukker.

    Bag blommerne ved 200 gr. i ca. 25 minutter.

    Spis dem med flødeskum og evt. et drys knuste makroner.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies