Blommechutneyen er dejlig krydret og super til det meste – fx stegt andebryst, skinke, stegt fisk og ost.

Blommechutney
Ingredienser
1,2 liter
Næringsindhold pr. 100g
Energi
135 kcalEnergi
574 kJKulhydrater
32.1 gKostfibre
1.9 gFedt
0.3 gProteiner
0.8 g
Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
Tip
Mængden af eddike kan variere alt efter sorten af blommer og pærer, men brug under alle omstændigheder en meget mild eddike.
Chutney er velegnet som tilbehør ikke blot til kød og kold skinke, men også til stegt fisk eller ost.
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.