Blød italiensk is med hvid chokolade lagt i lag med blommekompot og lady fingers i bunden. En skøn italiensk trifli!

Tilberedning

60+ min - 8 personer

Pisk æggeblommer og flormelis hvidt. Kom fløden i og pisk til blødt skum. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vand-bad. Rør chokoladen i æggemassen. Vend chokolademassen i skummet. Kom ismassen i en fryseegnet form. Frys isen ca. 4 timer.

Halvér blommerne og fjern stenene. Skær blommerne i tern og kog dem op i en gryde sammen med sukker og vand 5-10 min. Afkøl det.

Knus ladyfingers og kom dem i 8 portionsglas. Dryp med marsala. Fordel blommer og blød is lagvist i glassene. Pynt gerne med frisk mynte eller citronmelisse.

Opskrift og styling: Udviklet af Bente Nissen Lundsgaard.

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.