En skøn cremet blomkåls suppe som hele familien kan være med på

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

  1. Del blomkålen i mindre buketter og ved dem i olivenolie sammen med hele fed hvidløg og kikærter. Bred dem ud på en bageplade og krydr med spidskommen og paprika.
  2. Bag blomkålen ca. 20 min. ved 225°C til de er gyldne.
  3. Kom kartoffel i små tern, timian og bouillon i en gryde og lad det koge ved svag varme under låg i 20 min. til de er møre.
  4. Kasser timiankvistene og kom ¾ af de bagte blomkål, hvidløg og kikærter ved.
  5. Tilsæt fløde og blend suppen.
  6. Varm den op igen til kogepunktet og smag til.
  7. Server suppen rygende varm med blomkål, kikærter og lidt timian på toppen sammen med lunt brød.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Blomkålssuppe med timian og ristede kikærter

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.