Perfekt tilbehør til fiskefrikadeller, grillmad eller hakkebøffer

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

  1. Del blomkålen i små buketter og damp den i 2 min.
  2. Skyl salaten og slyng den tør. Del salaten i mindre stykker. Rens bærrene.
  3. Rist mandlerne gyldne og hak dem groft.
  4. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend med salat og blomkål.
  5. Anret salaten med bær, feta og drys mandler over. Krydr med salt og peber.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.