Skøn og let salat til sommerens grill aftener eller tapas bordet

Tilberedning

15 min - 4 pers.

1. Brug et mandolinjern til at skære papirstynde skiver af blomkål og agurk.
2. Varm en pande godt op med smør.
3. Tilsæt bøgehattene og krydder med salt og peber.
4. Steg svampene indtil de er gyldne og drys med frisk timian.
5. Anret agurk og blomkål tilfældigt på et fad eller flere små tallerkener.
6. Drys med olie, salt og peber.
7. Top anretningen med de stegte svampe og evt. små scoops af rygeost.

Opskriften er venligst udlånt af voresjord.dk

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.