Blomkål og rejer er en dansk klassiker. Her i en skøn moderne udgave med feldsalat og sorte sesamfrø over. Server med ristet rugbrød.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Del blomkålen i små buketter.
  2. Kog dem op i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp og afkøl dem i en si.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salaten godt.
  5. Fordel salat, blomkål og rejer i portionsglas evt. patentglas eller på et fad.
  6. Fordel noget af dressingen over og server resten til.
  7. Pynt med dild. Giv ristet rugbrød til.

Tip
Salaten kan gøres mere mættende ved at servere smilende halve æg til.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.