Kom alle grøntsagerne i skåle, og lad hver medspiser lave sin egen råkost.

Bland-selv-råkost med kylling og peanutdip
Ingredienser
4 pers.
Råkost
1-2 rødbeder
¼ rødkål
¼ hvidkål
1-2 tsk. salt
1-2 tsk. sukker
4 gulerødder
200 g grønkål
1 spsk. olivenolie
100 g rosenkål
2-3 æbler
50 g rosiner
lidt peanuts
Kyllingestiks
500 g kyllingebryst uden skind og ben
1-2 spsk. olivenolie
stødt karry
salt og peber
2 spsk. olivenolie til stegning
Peanutdip
100 g peanutbutter
1 dl kokosmælk
2 spsk. sojasauce
Tilbehør
Naanbrød eller pitabrød
Opskrift og stynling: Lone Kjær, foto: Anders Schønemann
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8