Bland-selv-råkost med kylling og peanutdip
Tilberedning
30 minutter - 4 personer
- Skær kyllingen i mindre stykker og fordel på spyd. Pensl kødet med olie og drys med karry, salt og peber. Lad kyllingestiksene marinere, mens salaten tilberedes.
- Skræl rødbederne og riv på den grove side af et rivejern.
- Snit rødkål og hvidkål fint. Drys de to slags kål med salt og sukker og kram det, så det mørner. Skræl og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
- Rib grønkålen og snit den fint. Varm olien på en pande og rist grønkålen til den er mør.
- Fjern stokken af rosenkålen, og halver kålen. Kog rosenkålen i 2 min. og afdryp. Skær æblerne i både, fjern kernehus og skær æblerne i tern.
- Fordel alle grøntsager, samt rosiner og peanuts i skåle.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen.
- Varm olien på en pande og steg kyllingestiks til kødet er mørt. Server til råkostsalaten sammen med peanutdressingen.
Opskrift og stynling: Lone Kjær, foto: Anders Schønemann