Husker du at bruge broccoliens stok? Du kan let tilberede stokken som tilbehør til frokosten eller aftensmaden. Prøv også at bruge stokken i wokretter 


Tilberedning

15 min - 2 personer

Sæt ½ l vand med 1 tsk. salt per person over at koge.
Skær broccolistokken af så langt oppe som muligt.
Skræl stokken med en kartoffelskræller og skær den i 1 cm tykke skiver.
Hæld ca. 1 l vand i en skål og tilsæt en bakke isterninger.
Blanchér broccolistokkene i 30 sekunder i det kogende vand, tag dem op og læg dem hurtigt i isvandet.
Hæld straks isvandet fra og server.

Anvendes i salater, som snacks med dip, eller som tilbehør til farsretter

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.