Blåbærmuffins med hvid chokolade
Tilberedning
60 minutter - 12 stk
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen.
- Rør citronsaft, mælk, hvedemel, havregryn og bagepulver i.
- Kom blåbærrene i en si og skyl dem. Afdryp dem i sien. Vend blåbær og chokolade i dejen.
- Kom dejen i 12-14 store faste hvide papirmuffinsforme. Drys havregryn, mandelflager og sukker på toppen.
- Bag dine blåbærmuffins ca. 30 minutter på midterste ovnribbe til de er gyldne og gennembagte.
Tips
Du kan sagtens fryse de færdige blåbærmuffins i en frysepose. De kan holde sig ca. 3 måneder ved -18 grader.
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek