De indiske bhajis er friturestegte løg, der i denne opskrift serveres med en cremet koriander dip. Bhajis er perfekte hvis du er lækkersulten, eller hvis du mangler noget lækkert til frokostbordet!

Indiske bhajis
Ingredienser
2 personer
2 stor
løg, skåret i skiver
110 g kikærtemel
½ tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
½ tsk gurkemeje
2 spsk
frisk finthakket koriander
1 tsk citronsaft
5.5 spsk vand
Fritureolie til stegning
Koriander dip
40 g
friske koriander
1 lime, saft og revet skal
1 fed hvidløg
2 skiver ingefær
½ tsk salt
½ tsk spidskommen
1 tsk brun farin
1 spsk mayonnaise
Opskrift og foto: Maria Engbjerg
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tip
Gør dine bhaji mere farverige ved at bruge en blanding af hvide løg og rødløg.