De lækre, vegetariske rødbedevafler kan nydes som mellemmåltid, i madpakken eller til aftensmad. Du kan roligt fylde dem med lige hvad du har lyst til!

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Pisk mel, bagepulver, salt, æg, mælk og olie sammen til en klumpfri dej.
  2. Tilsæt fintrevet rødbede og blend til en rød cremet dej.
  3. Varm vaffeljernet op og pensl evt. med lidt smeltet smør.
  4. Bag vaflerne sprøde og gyldne, ca. 8 stk.
  5. Bagningen ændrer farven på vaflerne fra rød til orange.
  6. Skræl og riv rodfrugterne i tynde strimler.
  7. Skyl salaterne og riv radicchio i mindre stykker.
  8. Anret rodfrugter, salater og mozzarella på de lune vafler.
  9. Drys med græskarkerner og server.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen. Fotograf: Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Belgiske rødbedevafler med mozzarella, rodfrugter og græskarkerner

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.